Over ons

StaffMember is hét wervingsbureau om medewerkers op hoger opleidings- en ervaringsniveau te vinden. De kernwaarden van Staffmember zijn eerlijkheid, integriteit en betrouwbaarheid. Bij Staffmember is een afspraak ook echt een afspraak.

Ons onderscheidend vermogen is dat wij onze kernwaarden dagelijks bewijzen, zowel naar de opdrachtgever als naar de kandidaat.

Betrouwbare recruitment

Klanten kiezen voor StaffMember vanwege de professionaliteit, handelingssnelheid, concurrerende tariefstelling én de helderheid in het maken van afspraken.

Bij ons geen ondoorzichtige constructies, extra onvoorziene kosten of niet nagekomen afspraken. StaffMember onderscheidt zich door recruitment simpel te houden op basis van vertrouwen, transparantie en integriteit.

MBO en HBO vacatures

Wij bemiddelen zeer diverse vacatures op MBO en HBO werk- en denkniveau. U kunt bij ons terecht voor directiesecretaresses en marketing medewerkers, kwaliteitsmedewerkers of account managers, maar ook voor personeelsadviseurs, administratief-, of verkoop binnendienst medewerkers. Met name voor management functies is StaffMember het aangewezen bureau!

Geen detacherings- of uitzendbureau

Hoewel onze dienstverlening erg breed is werken wij niet op uitzendbasis. Ook detacheren we geen medewerkers. Op de gebieden ICT, juridisch, finance en techniek hebben wij  onvoldoende kennis in huis om de kwaliteit te garanderen die u van ons mag verwachten. In plaats daarvan ondersteunen we kandidaten én opdrachtgevers graag in hun zoektocht naar collega bedrijven die zich daar in specialiseren. Ook dat is StaffMember!

Vacatures in Twente

Het kantoor van StaffMember bevindt zich in Goor, Gemeente Hof van Twente. Wij werven voor vacatures van Apeldoorn tot en met Enschede. De tussenliggende steden Almelo, Deventer en Hengelo vormen dan ook het hart van ons werkgebied in Oost Nederland.